Om Foderhulen

Om Foderhulen - kvinden bag virksomheden

Bag om Foderhulen sidder én person. Jeg hedder Christina, og  jeg er fra 1983. Jeg elsker dyr. Dyr har altid været en del af mit liv, lige siden jeg var barn. Jeg er vokset op med masser af forskellige dyr omkring mig, og jeg har elsket dyr i al den tid jeg kan huske. 
Jeg har opdrættet marsvin siden 2002, og jeg har haft kaniner i mange år (dog uden opdræt). 

Hos mig tæller huset i øjeblikket omkring 100 marsvin, 5 kaniner, 7 katte, 2 hunde, 3 ørkenrotter, og 4 fedthalemus.
Som den kloge læser har regnet ud, så har jeg mange gnavere og kaniner og min viden om disse dyr er derfor rimelig stor. Dertil kommer at jeg før har haft bl.a. geguer også. 

Jeg står 100 % inde for de produkter jeg har i Foderhulen, hvis ikke mine egne dyr har testet dem, så har mine ambassadørs dyr. Da jeg ikke altid selv kan nå at afprøve tingene på egne dyr, så har jeg en masse ambassadører tilknyttet som afprøver tingene på deres dyr og sender mig billeder og videoer af det samt en afmeldelse af produkterne. 

Kvinden bag Foderhulen - Om Foderhulen

Foderhulen er en enkeltmands virksomhed – der er kun mig.

Jeg har en frivillig syerske, som sidder og syer alt det, der kan bestilles af syvarer. Det gør hun på frivillig basis, da Foderhulen ikke er stor nok til at bære løn til nogen.
Hun bruger min. 3 hele dage hver uge på at sy, bare for at kunne følge nogenlunde med. Det er også årsagen til at ventetiden på syvarer ofte ligger på
20 hverdage, for det er ikke muligt at nedsætte tiden, lige meget hvor meget jeg og syersken gerne ville.

Mit ønske for Foderhulens fremtid

Min store drøm er at Foderhulen med tiden vil blive stor nok til at jeg kan drive dem sammen med 1-2 ansatte. Foderhulen er mit hjertebarn, og jeg brænder for den. Men som iværksætter med en nicheshop som Foderhulen er, der er vejen lang og hård. 

Jeg brænder for at sikre, vores allesammens kæledyr får den rette pasning og pleje. Det er drivkraften bag produktvalg og informationsdeling.

Formål

Formålet med foderhulen er at gøre det lettere for kæledyrsejerne at handle ind til deres kæledyr udelukkende blandt kvalitets produkter. Her er der altid fuld fokus på at kun det bedste er godt nok til dine kæledyr. Derfor finder du ikke noget i varesortimentet som jeg ikke selv kan stå 100 % inde for. Alle produkter er testet af egne dyr eller ambassadørernes dyr. Det vigtigt for mig at alle produkterne er af høj kvalitet uanset hvilket kæledyr vi snakker om. 

Om Foderhulen - min mission

Da jeg tilbage i 2017 grundlagde foderhulen.dk var det fordi, jeg følte, der manglede en specialbutik med fokus på høj kvalitet indenfor gnaverfoder.  En webshop som ikke skulle ligne de andre dyrebutikker på markedet. Mange sælger en lang række produkter af varierende kvalitet. Jeg ønskede en shop hvor du som kunde kunne handle med tillid til, at det du køber til dine dyr, er kvalitet. 

Jeg har fra dag et valgt at kun det bedste er godt nok til dyrene, og sådan vil Foderhulen altid fortsætte. 
Der kommer ikke vare i sortiment uden jeg har afprøvet varerne på egne dyr, eller har haft produkterne ude til test hos foderhulens ambassadører. 

Jeg udvikler og afprøver hele tiden sortimentet. Mange vareprøver kommer hjem, men når aldrig i shoppen fordi de ikke er gode nok. Sortimentet er altid i udvikling og udvidelse. Der kommer nye varer til, ældre varer bliver erstattet af nye bedre varer. 

 Jeg forsøger at være meget miljøbevidst i de valg jeg træffer i virksomheden. Det er ikke alle steder det er muligt, men der hvor det er muligt passer jeg på miljøet. 

Nogle af de ting jeg gør er;

Jeg tager imod genbrugspapkasser fra firmaer og private der aflevere hos mig/jeg henter hos

Jeg sammen pakker urter mv. når I kunder bestiller flere således der kun bruge 1. plastik pose frem for 2. Ligesom plastposerne er genanvendelse da de er med lynlås

Jeg bruger bionedbrydelige plastikbøtter til hele urtepellets sortimentet. De er lavet af majs og kan smide i komposten efter brug. 

Jeg genbruger kassefyldet jeg får ind sammen med varene når jeg udsender vare der skal beskyttes ekstra godt.