Gode produkter til din kanin

Hvad er gode produkter til din kanin?

Dette indlæg tager udgangspunkt i en række gode produkter til din kanin. Det er alt fra basisfoder, tilskudsfoder og godbidder til aktivering og pleje. Blogindlægget skal opfattes som vores personlige anbefalinger til produkter ud fra nogle forskellige kriterier, vi kommer ind på ved de forskellige ting.

Hø til kaniner

Hø er én af de vigtigste ting, når det kommer til kaniner. Deres kost skal bestå fortrinsvis af god kvalitet hø med lange, grove strå. Dette sikrer både en god fordøjelse, men sliber også tænder og holder kaninen i topform.

Det hø, vi fodrer vores egne kaniner med herhjemme og som får vores absolutte bedste anbefalinger med på vejen er dette:

Basisfoder til kanin

Et godt basisfoder til kaniner har et højt fiberindhold, lavt fedtindhold og tilstrækkeligt protein. Hvis vi skal være lidt nørdede, betyder dette et fiberindhold på min. 20 %, fedtindhold på max 3 % samt 12-14 % protein. Samtidig er det godt at gå efter foder, der er baseret på eksempelvis græs frem for korn, da sidstnævnte indeholder en højere mængde stivelse.
Vores bud på gode produkter til din kanin, når det kommer til basisfoder:

Burgess Excel Adult kanin med mint
Burgess Excel kanin
Nature Fiberfood Cuni
Nature Fibrefood Cuni
Complete Cuni Adult
Complete Cuni

Tilskudsfoder til kanin

Når snakken falder på tilskudsfoder til kanin, deler det ofte vandene. Her er det dog vigtigt at nævne, at vi i denne forbindelse ikke snakker om diverse kulørte og usunde müsliblandinger. Vi snakker naturprodukter af forskellig art. 100 % naturlige ingredienser, der stimulerer fordøjelsen og appetitten ved kaninerne. Disse kan derfor sagtens indgå i den daglige fodring.
Generelt har denne form for naturprodukter en lang række gavnlige egenskaber. De kan derfor bruges til at booste immunforsvaret og opretholde det sunde helbred.

Ærteflager - Foderhulen.dk
Ærteflager
Squashchips - Foderhulen.dk
Squashchips
Foderhulens Køkkenhave
Foderhulens Køkkenhave

Flager som eksempelvis ærte-, majs- eller tomatflager samt chips com squash- paprika- eller persillerodschips er rene naturprodukter. De indeholder alle de gavnlige egenskaber fra naturens side, da produkterne bare er indsamlet og tørret. Det betyder, at man kan forlænge sæsonen fra naturen til fodringen hele året rundt. Blandinger som Foderhulens Køkkenhave m.fl. er baseret på de samme naturprodukter, hvorfor sådanne blandinger sagtens kan gives på daglig basis. Der er ingen tilsætningsstoffer, sukker- eller tilsvarende blandet ind.

Paprika pellets - Foderhulen.dk
Paprika pellets
Dild pellets - Foderhulen.dk
Dild pellets
Gulerod pellets - Foderhulen.dk
Gulerod pellets

Som tillæg til hele tilskudsfoder-sortimentet bør urtepellets nævnes. Urtepellets er et fantastisk supplement til den daglige kost. De kommer i en lang række varianter med alt fra paprika eller gulerod til brændenælde, dild og vejbred smag. Det betyder samtidig en lang række gavnlige egenskaber presset i pellets – lige til at supplere basisfoderet med.
De er 100 % naturprodukter, der kun består af den smagsgivende ingrediens som f.eks. dild, der er plukket og presset i pelletsform. Ingen kunstige tilsætningsstoffer.

Godbidder til kanin

Godbidder skal udgøre en minimal del af kaniners kost. Derfor er det en god idé at gå efter den bedste kvalitet, så det ikke går ud over den generelle kost, at kaninen bliver forkælet lidt. Derfor vil vi komme med nogle anbefalinger blandt korn- og sukkerfrie godbidder:

JR Farm Grainless Farmys XXL - Foderhulen.dk
JR Farm Grainless Farmys XXL
HUGRO Crispy hut med urter - Foderhulen.dk
HUGRO Crispy hut med urter
JR Farm Grainless Vitaminkugler Havtorn
JR Farm Grainless Vitaminkugler

Aktivering af kaniner

Når det kommer til aktivering, findes der mange gode produkter til din kanin. Det kommer helt an på, hvad den finder interessant. Vi kan derfor kun komme med vores egne anbefalinger baseret på erfaring, salg og viden. Alle kaniner er forskellige, men der findes med garanti også noget for din kanin.

JR Farm Back to Instinct "Snøfleskoven"
JR Farm Back to Instinct "Snøfleskoven'
Karlie Flamingo Gnaver Aktivitetslegetøj i Træ - Foerhulen.dk
Karlie Flamingo Gnaver Aktivitetslegetøj i Træ
JR Train the Brain Switch
JR Train the Brain Switch

Sidst, men ikke mindst - diverse gode produkter til din kanin

Her på falderebet vil vi lige komme ind omkring et par diverse produkter til din kanin. Produkter indenfor helbred/pleje, aktivering eller andre områder, der ikke har passet helt ind under de andre.

Papslottet til kaniner - Foderhulen.dk
Papslottet til kaniner
Profibre 800 gram
Profibre
B&B Favoritbørste
B&B Favoritbørste

Læg en kommentar